Inloggen

advertisement

Erkend Boekhouder-Fiscalist 
BIBF 70316714

Home
Vrijwaring Afdrukken E-mail
home - home
Geschreven door Administrator   

Geen aansprakelijkheid voor redactie en uitgever.

De uitgewerkte lay-outs (concept-contracten) die U op de website aantreft, mogen enkel als voorbeelden beschouwd worden.

U dient zich echter te realiseren dat het opstellen van een schriftelijke overeenkomst steeds tot doel heeft om gemaakte afspraken concreet op papier te zetten. De opstellers van deze voorbeelden kennen deze afspraken uiteraard niet en evenmin de omstandigheden waaronder deze zijn gemaakt.

Het is bijgevolg alleen onze bedoeling om deze voorbeelden als hulpmiddel aan te reiken en U zo een basis te bezorgen voor het uiteindelijke document.

Ingeval van twijfel lijkt het ons zeer zeker aangewezen om uw advocaat, notaris of financieel adviseur te raadplegen voor verdere verfijning van de teksten.

Als uitgever van deze voorbeelden zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen, en/of schade, van/door het gebruik van de voorbeelden.

Laatst aangepast op dinsdag, 20 juli 2010 15:31
 

Als erkend boekhouder-fiscalist BIBF moet ons kantoor zich houden aan de “gedragsregels betreffende de verspreiding van publicitaire informatie door de economische beroepsbeoefenaars”. Deze website is dan ook strikt informatief bedoeld, in het bijzonder voor onze cliënteel, en mag geenszins beschouwd worden al publiciteit.